LG G4 - Ημερομηνία κυκλοφορίας και κάμερα

lg-g4-camera

Σήμερα ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου LG G4.

Μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας, η LG έκανε γνωστό και ένα από τα features της νέας της ναυαρχίδας που δεν είναι άλλο από την κάμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η LG ανακοίνωσε ότι το LG G4 θα ανακονωθεί επίσημα στο event που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου με τους απανταχού φίλους να αναμένουν με αγωνία τα specs της νέας αυτής συσκευής.

Ένα σημαντικό selling point της συσκευής που μας φανέρωσε η LG δεν είναι άλλο από την κάμερα που θα κάνει χρήση ενός ευρυγώνιου φακού με διάφραγμα f-1.8. Κάτι τέτοιο όπως είναι φυσικό θα κάνει μεγάλη διαφοράα στις νυχτερινές λήψεις αφήνοντας μεγαλύτερο ποσοστό φωτός να περάσει μέσα στον αισθητήρα των 16 MP που φημολογέιται ότι θα έχει η συσκευή.

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθησετε το teaser video που δημοσίευσε η LG για το G4.

LG G4 teaser video

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Samsung Galaxy S6 που ανακοινώθηκε πρίν από μερικές εβδομάδες έφερε μια κάμερα με διάφραγμα f-1.9 με την απάντηση της LG να έρχεται πολύ σύντομα. Η μάχη των 2 smartphones έχει ξεκινήσει από τα αποδητήρια!

Τέλος να αναφέρουμε ότι στην φωτογραφία που δημοσίευσε η LG φαίνεται η πλάτη του G4 με ένα υλικό που θυμίζει δέρμα. Ελπίζουμε, αν αυτό το υλικό χρησιμοποιηθεί σε κάποια από τις premium εκδόσεις της ναυαρχίδας να μην έχει την ψευδο-δερμάτινη υφή που είχε το Galaxy Note 3.

lg-g4-camera

Πηγή

aByte