Barbarossa RPG, ένα Ελληνικό διαπραγματικό παιχνίδι ρόλων

barbarossa rpg

To Barbarossa είναι ένα διαπραγματικό παιχνίδι ρόλων (Trans-Reality Role Playing Game) στην εποχή των πειρατών Barbarossa το οποίο έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια μια διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στην πόλη της Μυτιλήνης.

Το ερευνητικό αυτό παιχνίδι περιλαμβάνει δύο φάσεις όπου στην πρώτη οι παίκτες ανταγωνίζονται σε ένα ανοιχτό παιχνίδι ρόλων το οποίο θα δημοσιευτεί στο Google Play ώστε να ελευθερώσουν την πόλη της Μυτιλήνης από τους αδερφούς Barbarossa που την έχουν καταλάβει.

Στην δεύτερη φάση οι καλύτεροι παίκτες της πρώτης καλούνται από τους δημιουργούς για να συμμετέχουν σε ομάδες των τριών ατόμων προσπαθώντας με την ολοκλήρωση πρωτότυπων σεναρίων να ανοίξουν ένα κρυμμένο από τους πειρατές σεντούκι και να το ξεκλειδώσουν ώστε να λάβουν μέρος στην κλήρωση του παιχνιδιού και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Τα Pre-Registrations έχουν ανοίξει και επιβραβεύουν ήδη τους παίκτες με 15 bonus experience. Το παιχνίδι θα δημοσιευτεί στο Google Play στις 29/10/2013 και η επίσημη ιστοσελίδα του είναι η www.BarbarossaRPG.com

barbarossa rpg

Σχετικό Link

aByte