Το RGB Express απέφυγε την κίνηση και κατέφτασε στο Android

RGB Express Android Game

Το RGB Express έχοντας κατεφέρει (σχετική) επιτυχία στο iOS, κατέφτασε και στο Android.

Ενώ στο iOS ζητάει 3$ για να γίνει δικό σας, στο Android ακολουθεί τον δρόμο του "δωρεάν με διαφημίσεις" οπότε και έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο να το δοκιμάσουμε.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έχουμε να οδηγήσουμε φορτηγά μεταφορών στους προορισμούς τους, αφού πρώτα παραλάβουμε κάποια δέματα. Δυστυχώς δεν γίνεται να περάσουμε δύο φορές από τον ίδιο δρόμο, ούτε να περάσουμε μπροστά από τον προορισμό χωρίς το δέμα μας. Προφανώς δεν πρέπει ούτε να τρακάρουμε τα φορτηγά μεταξύ τους.

Στην πορεία του παιχνιδιού προκύπτουν και άλλες δυνατότητες αλλά και άλλοι περιορισμοί, αλλάζοντας λίγο το gameplay και εξασφαλίζοντας ότι δεν θα γίνει υπερβολικά βαρετό μετά τα 20-30 πρώτα levels.

Η δωρεάν τιμή του το κάνει ιδανικό για να σκοτώσετε την ώρα σας με ευχάριστο τρόπο. Στα μείον θα βάλω ότι δεν δουλεύουν τα Google Play Services για να μοιραστείτε τα Achivements σας στο Android 5.0 Lollipop, με την εταιρεία να έχει ανακοινώσει ότι δουλεύει να διορθώσει το πρόβλημα. Ακόμα και χωρίς αυτά, το παιχνίδι είναι λειτουργικό στο Lollipop, οπότε και οι Nexus-άδες μπορούν να το απολαύσουν.

Download RGB Express

RGB Express Android Game RGB Express Android Game RGB Express Android Game

aByte