Extreme Landings, ίσως το καλύτερο Android Game με αεροσκάφη

Extreme Landings Android Game

Χωρίς πολλά λόγια το Extreme Landings είναι το καλύτερο παιχνίδι στο Android που έχω δοκιμάσει σχετικό με τον χώρο της αεροπορίας.

Διαπίστωσα ότι με είχε κερδίσει στο Scenario που αντιμετωπίζεις για πρώτη φορά Microburst και συνέχισε να με εκπλήσσει θετικά καθ' όλη την διάρκειά του.

Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι οι σπουδές μου -αλλά και η δουλειά μου- σχετίζονται με τον αεροπορικό χώρο. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου έχω αναλύσει σε case studies διάφορα αεροπορικά ατυχήματα και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού πολλά σενάρια παρέπεμπαν σε αυτά.

Από την πρώτη στιγμή που απογειωνόμουν στο Extreme Landings, έχοντας στο πλάι υφαίστειο (KLM 867) ή βλέποντας στο Weather Radar μου Microbursts (Delta 191) ήξερα αρκετά καλά τι θα χρειαστεί να κάνω. Ακόμα και να μην ήξερα πάντως, ο συγκυβερνήτης δίνει αρκετές "χρήσιμες συμβουλές".

Extreme Landings Android Game Extreme Landings Android Game

Αντίστοιχα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σφάλματα σε διάφορα όργανα, π.χ. ASI ή ALT (ποιος απαράδεκτος μηχανικός ξέχασε μπλοκαρισμένες τις pitot tubes?). Πώς λοιπόν θα αποφύγουμε την απώλεια στήριξης χωρίς να γνωρίζουμε την ταχύτητά μας, και θα καταφέρουμε να προσγειώσουμε το ά/φος μας με ασφάλεια;

Όταν έχω fuel imbalance warning η εύκολη επιλογή είναι να ενεργοποιήσω την cross-feed valve για μεταφορά από το βαρύτερο στο ελαφρότερο για να τα εξισορροπήσω. Θέλω όμως σίγουρα να το κάνω; Ή θα βρεθώ χωρίς καύσιμα όπως στην πτήση 236 της Air Transat;

Οφείλω να αναφέρω ότι το παιχνίδι θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω "simulator" αν λάβω υπ' όψην τον άψογο μηχανισμό φυσικής που διαθέτει ή ότι π.χ. μέχρι και το βάρος των καυσίμων παίζει ρόλο για την προσγείωση/απογείωση κτλ, ή ότι και το stall speed σε κάθε διαβάθμιση στα flaps είναι το "τυπικό" για ένα τέτοιο ά/φος.

Τα download links είναι παρακάτω, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Extreme Landings Android Game Extreme Landings Android Game

Extreme Landings Android Game Extreme Landings Android Game

Download Extreme Landings

Download Extreme Landings Pro

aByte