Προσφορές σε παιχνίδια με 0,10 ευρώ στο Google Play

Google Play Offers

Είναι πάλι η "εποχή προσφορών" στο Google Play, με κάποια άψογα παιχνίδια της EA (και της Chillingo που έχει εξαγοραστεί από την EA) να κοστίζουν μόλις 0,10 ευρώ.

Πάμε να δούμε τους τίτλους αλλά και ποιοι αξίζουν τον χρόνο σας (και τα δεκάλεπτά σας).

Συγκεκριμένα η προσφορά αφορά τα In Fear I Trust, Robbery Bob 2: Double Trouble, Fleece Lightning, Dead Space™, MONOPOLY, Need for Speed™ Most Wanted, Contre Jour, Incredible Jack και Power Ping Pong. Υπάρχει ενδεχόμενο να προστεθούν και κάποιοι ακόμα τίτλοι στην προσφορά, κρίνοντας από την αντίστοιχη σε άλλες χώρες.

Προσωπικά αγόρασα ακόμα και κάποια που η θεματολογία τους δεν με έπειθε όπως το Power Ping Pong. Δεν το μετάνιωσα για κανένα. Ίσα ίσα, κάποια από τα παραπάνω όπως το In Fear I trust και το Dead Space αποτελούν διαμάντια.

Google Play OffersGoogle Play Offers

Μία μικρή παρένθεση, σχετικά με το Dead Space: Αποτελεί έναν discontinued τίτλο της εταιρείας, ο οποίος δεν θα δεχτεί άλλες αναβαθμίσεις, με τελευταίο υποστηριζόμενο λειτουργικό το Android Lollipop. Αν και έπαιξε σωστά και στο Android Marshmallow που έτρεχα (ακόμα και με τους τελευταίους-πειραματικούς "drivers" για την GPU της Qualcomm που χρησιμοποιούσα) κανένας δεν εγγυάται ότι θα παίζει σωστά και στην επόμενη έκδοση του Android, στο Android N.

Ακόμα κι έτσι όμως αξίζει να υπάρχει στην συλλογή σας, και να το έχετε δοκιμάσει -πόσο μάλλον για 10 cents-.

Καλές αγορές, και .. καλό λιώσιμο.

Download Google Play Promotion Games

Google Play Offers

aByte