Angry Birds Transformers: νέος, παραδόξως υποφερτός, τίτλος της Rovio

Angry Birds Transformers

Η Rovio έχει κυκλοφορήσει αμέτρητους τίτλους "Angry Birds", οι οποίοι από ένα σημείο και μετά άρχισαν να γίνονται παντελώς αδιάφοροι.

Σήμερα προσθέτει έναν ακόμα στην λίστα, το Angry Birds Transformers, το οποίο όμως διαφέρει με θετικό τρόπο από όλους τους προηγούμενους.

Ξεχνάμε λοιπόν την κλασσική σφεντόνα και το δισδιάστατο περιβάλλον των προηγούμενων τίτλων, καθότι πλέον τα Transformer-birds μας τρέχουν και πυροβολούν σε pseudo-3d.

Φυσικά ως κλασσικός τίτλος της Rovio, το παιχνίδι περιέχει όλες τις σάπιες διαφημιστικές τακτικές του "περίμενε να επισκευαστούν τα Transformers σου ή αλλιώς πλήρωσε σε κρυστάλλους" (περισσότεροι κρύσταλλοι διαθέσιμοι σε in-app-αγορές), ή το δες το τάδε βίντεο-διαφήμιση για να διπλασιάσεις τα "coins" που κέρδισες κτλ. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές που αγόραζες ένα πλήρες παιχνίδι με 1-2 ευρώ χωρίς όλες τις παραπάνω ανοησίες;

Όσοι τρέχετε το τελευταίο δοκιμαστικό build του Android 5.0 Lollipop στα Nexus σας, δεν θα μπορείτε να δοκιμάσετε τον συγκεκριμένο τίτλο καθότι κρασάρει στην εκκίνηση. Όπως και να έχει, είναι ευχάριστο ότι η Rovio, ακόμα και σε τίτλους "Angry Birds", αποφάσισε να ξεφύγει από το κλασσικό -πλέον βαρετό- gameplay.

Τώρα το γεγονός ότι τον καταστρέφει με συνεχώς απαιτούμενες in-app αγορές και εντονότατη παρουσία διαφημίσεων, well, είναι άλλο θέμα.

Όσοι θέλετε να κάνετε μία δοκιμή, το download link δίνεται παρακάτω:

Download Angry Birds Transformers

Angry Birds Transformers Angry Birds Transformers

Angry Birds Transformers Angry Birds Transformers

aByte