Το Titanium Backup αναβαθμίστηκε με υποστήριξη του Android 5.0 Lollipop

Titanium Backup Android app

Εδώ και καιρό το Titanium Backup αποτελεί μία αξιόλογη εφαρμογή για Backup και Restore εφαρμογών και των δεδομένων τους.

Η εφαρμογή αυτή αναβαθμίστηκε για να παίζει σωστά και στην τελευταία έκδοση του Android, 5.0 Lollipop.

Παρά την τελευταία αναβάθμιση στην έκδοση 6.2, το UI της εφαρμογής παραμένει Outdated παραπέμποντας σε εποχές Android 4.x. Οπότε μην περιμένετε τα υπέροχα animations του Material Design και τον flat σχεδιασμό. Αν θέλετε όμορφο σχεδιασμό δείτε το Backup+.

Το σημαντικό φυσικά είναι ότι η εφαρμογή πλέον είναι λειτουργική ακόμα και στο Android 5.0. Οι χρήστες που έχουν κάνει root θα μπορούν να κάνουν εύκολα backup και restore εφαρμογές και δεδομένα εφαρμογών.

Εναλλακτικά, όσοι δεν έχουν κάνει root μπορούν να χρησιμοποιήσουν το adb backup, ή το Helium το οποίο "πατάει" πάνω στο adb backup. Ή αν κάποιος έχει κάποια Custom Recovery μπορεί να κάνει backup και Restore όποιο partition επιθυμεί από εκεί.

Γυρίζοντας όμως στο θέμα του Titanium Backup, είναι σημαντικό ότι συνεχίζει να είναι λειτουργικό και ότι αναβαθμίστηκε άμεσα από την διάθεση της νέας έκδοσης του Android. Τέλος, το changelog περιλαμβάνει και κάποια γενικότερα bug fixes και διορθώσεις.

Download Titanium Backup

Titanium Backup Android app

aByte