iPhone 6, ανακοινώθηκε επίσημα

iPhone 6

Μπαράζ ανακοινώσεων σήμερα, καθώς μετά την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S6, σειρά πήρε η Apple με την ανακοίνωση του επαναστατικού iPhone 6.

Η Apple για πρώτη φορά προσφέρει 4 πυρήνες στο SoC καθώς ο νέος Apple A8, όχι μόνο διαθέτει αρχιτεκτονική 64-bit, αλλά είναι και Quad Core, χρονισμένος στα 2,6GHz, ενώ η μνήμη RAM φτάνει στο επαναστατικό μέγεθος των 2GB.

Μια ακόμα επαναστατική και καινοτόμος κίνηση στο χώρο των Smartphones, είναι η οθόνη hyper-retina 4,7 ιντσών, στην οποία η Apple προσφέρει ανάλυση 720p και μέσω του ειδικού εξαρτήματος iExtend που περιέχεται στη συσκευασία, η Apple μεγαλώνει τον αντίχειρά σας για χρήση της συσκευής με το ένα χέρι!

Η κάμερα της συσκευής παραμένει στα 8MP καθώς ο Tim Cook δήλωσε στην παρουσίαση "Don't look at quantity, just look at quality", ενώ η εμπρόσθια κάμερα φτάνει στα 2MP προσφέροντας μοναδικές selfie φωτογραφίες στις τουαλέτες των καφετεριών.

Στα της επικοινωνίας, η συσκευή είναι "εξοπλισμένη" με WiFi, Bluetooth και το πρωτοποριακό iNFC, το οποίο προσφέρει για πρώτη φορά τη δυνατότητα πληρωμής των αγορών σας μέσω του κινητού τηλεφώνου!

Η μπαταρία της συσκευής είναι στα 1850mAh προσφέροντας μοναδική αυτονομία 6 ωρών ομιλίας και 30 ωρών αναπαραγωγής μουσικής!

Η Apple δε σταματάει όμως εδώ! Μετά τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος που είδαμε στο iPhone 5S, η συσκευή έχει και αισθητήρα κατανάλωσης αλκοόλ, το iDrunk, προστατεύοντάς σας από το να οδηγήσετε μεθυσμένοι, ενώ "δανείζεται" από το Samsung Galaxy S5 τον αισθητήρα καρδιακών παλμών και μέσω της εφαρμογής iHeartTokTokTok μπορείτε να μετρήσετε τους παλμούς της καρδιάς σας.

iPhone 6

Το iOS 8 προσφέρει μοναδικές λειτουργίες, όπως αναφορά παράδοσης SMS, αποστολή αρχείων μέσω Bluetooth, δυνατότητα χρήσης εξωτερικού σκληρού δίσκου μέσω καλωδίου LOTG (Lightning on the Go - Τιμή €49,90), νέα Ringtones, νέα Live Wallpapers, καθώς επίσης και πλήρως ενημερωμένες εκδόσεις των εφαρμογών της Apple!

Η συσκευή, αν και δε θα διατεθεί σε 6c έκδοση, κυκλοφορεί σε πλαστικό με Premium αίσθηση και με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως White Karawhite, Space Grey, Pink Gay, Pink Lively, Gold Nothern Suburbs και Black Western Suburbs, ενώ διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, των 16Gb, των 32GB και των 64GB με τιμές €699, €899, €1099 αντιστοίχως, διόλου απαγορευτικές για αυτά που προσφέρει.

Samsung Galaxy S6

aByte