GT Racing 2, εντυπωσιακό Racing Game από την Gameloft

GT Racing 2

Η Gameloft δεν είναι νέα στα Racing Games, με το Asphalt 7 να είναι ιδιαίτερα αξιόλογο.

Παρ' όλα αυτά το GT-Racing 2 θέλει να ονομάζεται "Racing Simulator". Κι εγώ την λέξη "Simulator" την παίρνω αρκετά σοβαρά.

Ανοίγοντας το παιχνίδι για πρώτη φορά διαλέγουμε το αυτοκίνητο με το οποίο θα ξεκινήσουμε την καριέρα μας ως επαγγελματίας οδηγός.

Στην συνέχεια, βάσει του αυτοκινήτου που διαλέξαμε θα συμμετάσχουμε στο αντίστοιχο "Bracket", όπου θα πρέπει να ολοκληρώσουμε επιτυχώς διάφορα είδη αγώνων.

Για κάθε αγώνα που κερδίζουμε, αποκτάμε χρήματα και "experience", με τα οποία στην συνέχεια μπορούμε να αναβαθμίσουμε το αυτοκίνητό μας ή να αποκτήσουμε ένα καινούριο.

Υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα διαθέσιμα, που θα "αλλάξουμε" κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, μεταξύ αυτών και hyper-cars όπως η Bugatti Veyron, ή η Lamborghini Sesto Elemento.

Επίσης υπάρχει και το Mazda Furai, το οποίο μόνο σε "παιχνίδι" μπορεί πλέον να οδηγηθεί, μιας και το μοναδικό που είχε κατασκευταστεί το κατέστρεψαν οι (λατρευτοί μεν, ηλίθιοι δε) παρουσιαστές του Top Gear.

  • gt-racing-game-1
  • gt-racing-game-2
  • gt-racing-game-3
  • gt-racing-game-4

Υπάρχει επίσης διαθέσιμο Multiplayer Mode όπου παίζουμε με πραγματικούς αντιπάλους για ακόμα μεγαλύτερο "ανταγωνισμό".

Σε αυτό το σημείο να αναφέρω κάτι, τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πραγματικά εκπληκτικά, και σε πολύ καλά επίπεδα κινείται και ο ήχος. Το γεγονός ότι υπάρχουν και πραγματικές πίστες (π.χ. Laguna Seca και Mazda Raceway) προσδίδουν "ρεαλιστικότητα στο παιχνίδι", όπου έχουν τηρηθεί και οι υψομετρικές διαφορές στα διάφορα κομμάτια της πίστας.

Επίσης κατά την διάρκεια του αγώνα εμφανίζεται με διακριτικό τρόπο η "αγωνιστική γραμμή" που πρέπει να ακολουθήσετε.

Το μοναδικό κομμάτι στο οποίο δεν με έπεισε όσον αφορά τον όρο "simulator" είναι η φυσική του παιχνιδιού, όπου τα αυτοκίνητα συμπεριφέρονται άψογα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες σας, και όχι τους κανόνες της φυσικής.

Το οποίο φέρνει το αρχικό point, ότι δεν έχουμε να κάνουμε με τίτλο "Simulator". Είναι κακό αυτό?

Προφανώς και όχι, το GT-Racing 2, είναι ένα φανταστικό παιχνίδι, και ακριβώς επειδή δεν είναι "simulator" μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό!

Έχουμε να κάνουμε με έναν εκπληκτικό τίτλο, ο οποίος συν τοις άλλοις είναι και δωρεάν, με in-app αγορές οι οποίες όμως δεν είναι "intrusive" όπως σε άλλα παιχνίδια.

Αξίζει σίγουρα το Download και τον χρόνο σας!

  • android-game-1
  • android-game-2
  • android-game-3
  • android-game-4

Download GT Racing 2: The Real Car Experience

aByte