Godzilla: Strike Zone (Android Games)

Godzilla Android Game

Δεν ξέρω αν οι γιγάντιες σαύρες που καταστρέφουν πόλεις και απειλούν την ανθρωπότητα είναι του γούστου σας, εγώ όμως πάντα έβρισκα τον Godzilla συμπαθέστατο.

Γυρίζοντας λοιπόν χθες από την προβολή της ταινίας, έψαξα στο Google Play για το αντίστοιχο Android Game και ορίστε το Godzilla: Strike Zone.

Η Warner Bros πολλές φορές φτιάχνει Android Games ως "teasers" των ταινιών της, τα οποία και ανεβάζει δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και In-App αγορές.

Τα γραφικά του παιχνιδιού (αν και έχουν κάποια "rough edges") είναι γενικά καλοφτιαγμένα, στο οποίο συμβάλλουν και το πλήθος (εντυπωσιακών) εκρήξεων και εφέ φωτισμού.

Αντίστοιχα ο ήχος είναι απόλυτα ταιριαστός με το παιχνίδι (προτείνονται ακουστικά),

Όσον αφορά το Gameplay, το Storyline του παιχνιδιού δεν ακολουθεί την εξέλιξη της ταινίας (για την ακρίβεια μόνο το αρχικό Halo Jump παραπέμπει στην νέα ταινία), αλλά περιλαμβάνει το να πάμε σε Checkpoints ώστε να σώσουμε ορισμένους ανθρώπους. Κατά βάθος είναι απολύτως λογικό, γιατί η W-B δεν θα ήθελε το παιχνίδι-teaser να σου spoil-άρει την ταινία.

Κάποια μικροπροβλήματα με τα Controls θα σας κάνουν να χάνετε "άδικα", το οποίο συμβάλλει στο να διαρκέσει το παιχνίδι λίγο παραπάνω. (Ναι, η διάρκειά του είναι αρκετά μικρή).

Συνοπτικά σίγουρα αξίζει ένα download από όλους (έτσι κι αλλιώς είναι δωρεάν και ad-free).

Επίσης αν οι μάχες της αξιαγάπητης γιγάντιας σαύρας με γιγάντιες κατσαρίδες και αράχνες ανάμεσα σε ουρανοξύστες είναι του γούστου σας (γιατί να μην είναι άραγε?!) τότε να πάτε οπωσδήποτε να δείτε και την ταινία, την οποία -ομολογώ- ευχαριστήθηκα και με το παραπάνω.

Τέλος, αν η κοπέλα σου δεχτεί να πάτε να δείτε μαζί το Godzilla, και σου πει ότι της άρεσε κι όλας στο τέλος, παντρέψου την.

Godzilla Android GameGodzilla Android Game

Godzilla Android GameGodzilla Android Game

Download Godzilla: Strike Zone

aByte