Τρεις δυνατοί File Managers για την Android συσκευή σας

Ένα δυνατό στοιχείο του Android είναι η δυνατότητα που έχουμε να διαχειριστούμε την μνήμη της συσκευής μας χωρίς να χρειάζεται να την συνδέσουμε με το PC.

Κάτι τέτοιο το επιτυγχάνουμε με κάποιον File Manager, που αν και συνήθως έρχεται προεγκατεστημένος στην συσκευή μας. Εμείς όμως διαλέξαμε από το Google Play τρεις καλύτερους και σας τους παρουσιάζουμε.

01ES File Explorer

Πρόκειται για έναν πολύ καλό συνολικά File Manager για το Android. Μας άρεσε πάρα πολύ το integration που έχει με όλα τα γνωστά Cloud Services (Dropbox/Sugarsync/Google Drive/Box.net/Ubuntu One/Skydrive κτλ), το οποίο υποστηρίζει και αντιγραφή φακέλων (από και προς το cloud). (το οποίο δεν το κάνει το επίσημο Dropbox app)

Επίσης μας άρεσε η δυνατότητα να δούμε και τα αρχεία συστήματος για όσους έχουμε κάνει Root (πρέπει να ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις). Ακόμα το UI είναι πολύ ωραίο και παραμετροποιήσιμο.

Α, η εφαρμογή είναι δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις

  • 1
  • 2

Download ES File Explorer

 

02ASTRO File Manager

Ο ASTRO File Manager είναι επίσης πολύ γνωστός και εύκολος στην χρήση. Τα αρχεία μας είναι εύκολα προσβάσιμα ανά κατηγορία (Documents/Music/Pictures κτλ), αλλά (προφανώς) και ανά Directory. Έχουμε και εδώ Integration με Dropbox και Google Drive.

  • 1
  • 2

Download ASTRO File Manager

 

03Root Explorer (File Manager)

Ένας πολύ γνωστός File Manager για όσους έχουν κάνει Root της συσκευή τους είναι ο Root Explorer ο οποίος μας δίνει Read/Write πρόσβαση στα αρχεία συστήματος. Επίσης ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό του ότι μπορεί να κάνει extract πολλά filetypes συμπίεσης, καθώς και να φτιάξει .zip ή .tar με τα αρχεία που θέλουμε

  • 1
  • 2

Download Root Explorer (File Manager)

aByte